Kennismakingsafspraak

Last van je borsten? De vlow-borstweefsel behandeling kan je helpen!

Gezonde borsten horen geen pijn te doen.

Ben je een van die vrouwen die gevoelige of pijnlijke borsten ervaren?

Voel je dat je borsten tijdens menstruatie gevoelig en/of pijnlijk zijn?

Ben je niet tevreden over de conditie van je borsten en wil je graag het verbeteren?

Bij “MammaVlow” kan je advies krijgen over het goed zorgen voor je borsten en vooral kan je  Vlow®- borstweefselbehandelingen ervaren en de conditie van je borsten verbeteren!

 

Ik ben Unmani.

Ik werk al meer dan 20 jaar als ‘Health facilitator’ met name als Biodynamische Craniosacraal therapeut. Daarnaast geef ik ook lessen in holistische massage en voetreflexologie.
In mijn praktijk komen vaak ook vrouwen die te maken hebben met stress, nekklachten en met hoofdpijn. En met klachten over gevoelige borsten.

Met de VLOW®-borstweefselbehandeling kan ik veel voor ze doen en levert het goede resultaten op als het gaat om de vermindering of verdwijning van hun klachten.

Dus ook voor jou kan mijn behandeling volgens de VLOW®-borstweefselbehandlingen een oplossing zijn!


Je voelt opnieuw trots en blij over je borsten!


Wat is een Vlow®-Borstweefselbehandeling?

VLOW staat voor Veno-lymfatische optimalisatie van de weefsel. Het is een speciale techniek gebaseerd op het natuurgeneeskundige principe ‘Panta Rhei’: waar de beweging en doorbloeding optimaal is, ontstaat geen ziekte. Met behulp van fasciale weefselbevrijding- en luistertechnieken worden stugge structuren losser gemaakt, waardoor de doorbloeding kan verbeteren en de afvoer van afvalstoffen optimaliseert. Na de behandeling Kunnen je borsten zachter en prettiger aanvoelen.

Wat doet de behandeling voor je

Mogelijk effecten kunnen zijn:

Soepele en sterke borsten. De behandeling zorgt voor een langdurige doorbloeding in je borstweefsel en dat kan helpen om je borsten gezond te houden.

Minder klachten want door de behandeling worden opgehoopte gifstoffen afgevoerd en laat ontstekingen wegsmelten, dit verbetert  de conditie van je borsten ook in lange termijn.

Stukje geruststelling wanneer je huisarts of specialist kan geen hulp bieden terwijl je klachten hebt of zorgen maakt. Vaak kan ik je de klachten helpen verminderen.

Blij met je borsten. De behandeling heeft een ontspannende effect op je hele lichaam, kan je vrouwelijkheid gevoel terug brengen en je emotie verminderen.

Je hart open voelen. Niet te vergeten dat je borst heel dichtbij je hart ligt en dat kan emotionele invloed erover hebben, je hart kan meer fysiek en emotionele door de borstweefselbehandeling open voelen.


Geef jouw borsten de aandacht die ze verdienen!

Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact op om een eerste afspraak in te plannen!

Eerste VLOW behandeling
€75
  • Speciaal tarief om te ervaren wat deze behandeling voor jou kan betekenen.
  •  
  • Een sessie van 90 minuten inclusief intake

Praktijkinformatie

Openingstijden:

Woensdag t/m zaterdag : 11 – 19.30 uur

Telefoonnummer:

06-30049738

Adres:

Oostzaanstraat 46

1013WN Amsterdam